Les noies d’ INEF Barcelona, campiones de Divisió d’Honor

Les noies de l’INEF Barcelona han revalidat el seu títol de campiones de Divisió d’Honor femenina el passat cap de setmana gràcies a la victòria sobre les basques dels Bizkarians en la darrera jornada de Divisió d’Honor, i certificar el seu primer lloc a la classificació final, amb un punt d’avantatge sobre les segones classificades, les noies de la Universidade da Coruña.

rugby inef.jpg

Les osses tanquen la seva temporada amb un ple de victòries, per bé que en moltes d’elles no han pogut sumar el bonus ofensiu (que s’adjudica l’equip que fa quatre assajos o més). A aquesta victòria cal sumar-li el Campionat de Catalunya femení que les osses ja han guanyat de manera matemàtica, amb un coixí de vint punts sobre les segones classificades.

D’altra banda, l’altre equip català de Divisió d’Honor espanyola, el GEiEG, va imposar-se com a local a la darrera jornada de lliga a les cueres, l’equip madrileny del Sanse (San Sebastián de los Reyes) certificant la seva permanència a la màxima categoria del rugbi estatal.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús