Ignasi Planas, reelegit president de la FCR

El senyor Ignasi Planas ha estat escollit president de la Federació Catalana de Rugbi pels propers sis anys, desprès de les eleccions celebrades fa un dies i en les que va vèncer per setze vots a sis a l’altre candidatura a la presidència de la FCR, encapçalada pel senyor Víctor Marlet.

rugbi_ignasiplanas.jpg

En aquest procés han participat vint-i-dos dels trenta-un clubs catalans, el que suposa una participació del 70%. Des d’aquí li desitgem al senyor Planas i a tots els seus companys/es de candidatura una legislatura ben plàcida i profitosa pel conjunt del rugbi català, i que el relatiu bon estat del rugbi català (augment de clubs, fitxes i aficionats) segueixi creixent com fins a la data.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús