Vídeo promocional del Rugby Club Badalona

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de vida del club badaloní, els seus integrants han preparat un gran vídeo que reflecteixen els valors i la filosofia d’un club de rugbi català. Si teniu cinc minuts, us recomano que li feu una ullada. Us emocionarà.

 

[youtube GxJDXHSuuQg&feature=share]

1 comentari

  • Judith Hortet

    28/06/2012 7:02

    Quins records em porta aquest video, els amics del meu pare a casa, diumenges de partit i dissabtes d’entrenament dels meus germans a les pistes d’ atletisme, els veterans del rugbi club Badalona el que abans havia sigut el TUC, el meu pare estaria encantat de que el rugby seguis funcionant a Badalona, encara que els seus fill es dediquessin a d’altres esports, com el deia el rugby es un esport d’animals jugat per senyor i el futbol es un esort de senyors jugat per animals (la dita es del meu pare no meva) soc la filla de Joan Hortet LLanso el capita del TUC i lina de tres quarts. Gracies per aquest video ell ja no es aqui pero estaria encatat amb ell

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús