Vota Ruc-bi Català als Premis Blocs Catalunya 2012!

Segurament sóc un inconscient i un il·lús, però he presentat aquest bloc als Premis Blocs Catalunya 2012, a la categoria d’esports. En un país com la Catalunya del Sud, on l’atenció mediàtica i social del món de l’esport el monopolitzen el futbol, el bàsquet i el motor, optar a la victòria amb un bloc que parla de rugbi segurament no deixa de ser un exercici quixotesc, i no per això menys apassionant.

PREMIS-BLOC-CATALUNYA.png

Per què us demano el vostre vot? Us enumero algunes raons:

 • De blocs de rugbi en català en tenim uns quants, i tots ells d’un gran nivell. El bloc Rugbi XV del Jose Gómez és excel·lent, com també ho són els blocs de la Penya Avant i de la Penya La Lleganya. Tanmateix, cap d’ells participa en l’edició d’enguany, i és per això que (si em permeteu) em sento el “representant no oficial” del rugbi català.
 • El rugbi és un esport amb gran tradició a Catalunya, i nexe d’unió de la Catalunya Nord (on és l’esport més popular dels catalans al nord de l’Albera) i els catalans del sud. També el rugbi ha servit per unir l’Alguer i el Principat, País Valencià i Illes Balears. No hi ha res més català que una bona melé, simbiosi perfecte de la força castellera i el joc de peus de la sardana.
 • Els ruggers som gent feta d’una pasta especial. No som millors ni pitjors que la resta de la gent, però tots sabem que és creuar una mirada d’orgull i satisfacció quan et trobes amb un desconegut o desconeguda pel carrer que porta un polo de rugbi. Automàticament, aquella persona ja no és una desconeguda, és un company o companya, independentment dels colors que porti la seva samarreta. El rugbi és amistat, sacrifici, honor, orgull, honestedat. Si els ruggers sabem fer alguna cosa, aquesta és aixecar-nos cada vegada que estem a terra. Suar per cada centímetre que vols guanyar. Jugar-te la pell pels teus companys, pel col·lectiu. Respectar els rivals i els àrbitres, part essencial del nostre joc. Valors que la nostra societat necessita ara més que mai per afrontar la crisi.

Per aquestes raons, em faria especial il·lusió que aquest bloc guanyés els Premis Blocs Catalunya 2012. Fer visible el nostre esport, la nostra cultura, la nostra manera d’entendre la vida. Empènyer plegats la melé per arribar, entre tots, a la zona d’assaig rival. Si em voleu ajudar, el procés votació és força senzill. Cal que aneu a la pàgina web dels Premis Blocs Catalunya 2012, mitjançant aquest link. Un cop allà, us haureu de donar s’alta com a usuaris indicant el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya (es fa molt ràpid i no envien correu brossa). Un cop donats d’alta, podeu entrar al panell d’usuari on podeu emetre quinze vots, corresponents a les quinze categories que hi ha (atenció! Només podeu emetre un sol vot per categoria!). El bloc Ruc-bi Català el trobareu en la categoria d’esports, i si voleu, el podeu votar.

PD: Finalment, em permeto fer-vos una suggerència. A la categoria Història, tradicions i patrimoni s’hi presenta el bloc Ciències Socials en Xarxa, una petita gran joia que us recomano vivament.

 

6 comentaris

 • jose gamez

  16/07/2012 11:28

  entesos! i més endavant et faig un wigdet que puguis reenviar i faciliti el procés de votació.

  ah! t’acompanyo en el sentiment ! (per allò dels Brumbies) – certament un gerro d’aigua freda quedar eliminat en l’última jornada,

 • Ferran Vital

  16/07/2012 16:14

  Moltes gràcies Fito!!

  Sobre els Brumbies, no en vull ni parlar! Ara haurem d’animar els Chiefs. per allò de que no han guanyat mai el Super15…

 • Ricard Rosell Sanchez

  16/07/2012 17:41

  Aquí tens el meu, per tu i per al Rugbi. Al Ruc!!!!

 • Ferran Vital

  16/07/2012 19:20

  Moltes gràcies, Ricard!!

 • Narcís Macau

  01/08/2012 18:15

  Ferran, la temàtica és important, però hi ha altres coses que donen qualitat al bloc. Tot i que ara el tinc una mica abandonat, tinc un bloc de temàtica naturalista que va quedar segon el 2010 en la categoria de cultura. Em feia vergonya i tot, i això que tinc molt pocs lectors.
  Tens el meu vot, endavant!

 • Ferran Vital

  03/08/2012 8:47

  Gràcies pels immerescuts elogis i pel vot, Narcís!! El teu blog sobre Natura i Patrimoni de Empordà és tota una referència (que els amants de la terra i la natura com jo seguim amb tot L’interès del món!). El número de lectors, per sort, no és indicatiu de res, si no la qualitat dels continguts. per exemple, Telecirco és líder d’audiència amb la tele-brossa que programa, i el Canal 33 té un índex d’audiència molt inferior, però la qualitat dels seus continguts és molt superior!!

  Merci per tot i fins aviat!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús