Finalistes Premis Blocs Catalunya 2012

Fa un parell de setmanes es van anunciar els finalistes als Premis Blocs Catalunya d’enguany, que es celebraran en una gala a la ciutat de Reus divendres vinent. Contra tot pronòstic, el blog Ruc-bi Català figura entre els quatre blogs finalistes de 2012. Moltes gràcies a tots i totes els que vau votar aquest blog, i per haver fet possible aquesta grata sorpresa a nivell personal, i espero a nivell corporatiu, de tots aquells que estimem l’esport de la pilota ovalada.

PREMIS-BLOC-CATALUNYA.png

Els altres finalistes en la categoria d’esports han estat dos blogs més hostatjats al Diari Ara (els blogs L’Orella de Chigrinsky, d’Ignasi Trapero, i ARA Bàsquet, d’Àlex Gonzalvo), i un blog dedicat a l’actualitat del esport (encara que en realitat parlen gairebé en la totalitat de futbol) al Camp de Tarragona.

Certament, hem de ser realistes. Catalunya és un país on (de moment) el futbol és l’esport rei, i només el bàsquet li pot fer certa ombra a nivell de ressò mediàtic. Per tant competir amb blogs dedicats al futbol i al bàsquet, i d’un nivell altíssim, és sinònim de lluita desigual, de David contra Goliat. Personalment, considero que el fet de col·locar un espai dedicat al rugbi entre els quatre blogs esportius més votats al país ja és tot un èxit i un orgull que vull compartir amb tots vosaltres, ja que sense la vosaltres, aquest espai no té massa sentit.

Celebro (i molt) la presència d’aquest blog entre els finalistes, però encara celebro més haver pogut col·laborar (mínimament) en fer del rugbi un esport molt més visible socialment. Els valors associats al rugbi (lluita, honor, noblesa, sacrifici, esforç, solidaritat, afany de superació, però sobretot respecte) són valors associats també a la catalanitat i molt arrelats al teixit social i cultural del nostre país.  No hi ha res més català que una bona melé, simbiosi perfecte de la força dels castells i el ball de peus de les sardanes.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús