Ruc-bi Català, guanyador dels Premis Blocs Catalunya 2012

Per primer cop a la història, un blog (o bloc, d’acord a la normativa) dedicat al rugbi i en català és considerat el millor bloc esportiu del país. Increïble, però cert. Hem guanyat a grans espais dedicats al futbol, l’hoquei, el bàsquet… i ho hem fet junts. Moltes gràcies a tots per ajudar-me a empényer aquesta melé fins la zona d’assaig rival. Sense la vostra empenta, res hauria estat possible.

Premi_Blocs_Cat2012small.jpg

Hem de ser realistes, però. Sincerament, no crec pas ser el millor blcaire esportiu del país (ni molt menys!) ni el nostre esport té encara el reconeixement social i esportiu que li pertoca al país. Ara bé, poc a poc som cada dia més visibles, ja que cada cop som més dones, homes, veterans, nois i noies, nenes i nens que dediquen part dels pensaments del seu dia al rugbi. Que patim aquesta malaltia, que som dins d’aquesta secta, que comptem els dies que falten per tornar a sentir la força d’una melé o el plaer de placar i ser placat, que dormen de costat pel dolor a l’esquena, que fan veure que no tenen cap lesió per poder tornar al camp, que anyoren el soroll dels tacs d’alumini al vestidor i l’olor a gespa, fang, suor i sang. Un milió de gràcies a tots i totes per haver dipositat la vostra confiança en aquest espai. A partir d’ara toca seguir treballant i generant llocs de trobada i intercanvi entre tots. Ens veiem a la propera melé, al proper tercer temps o a la propera entrada d’aquest mateix bloc.

Ruc-bi.jpeg

 

7 comentaris

 • Jordi

  08/10/2012 8:49

  Felicitats!

 • Ferran Vital

  08/10/2012 15:19

  Moltes gràcies!!

 • Sir William Temple

  08/10/2012 18:08

  Enhorabona!

 • Enric i Cèlia

  09/10/2012 10:53

  Enhorabona pel premi! El vostre bloc és tot un referent en el món del rugby. Tot un honor compartir guardó amb blocs d’aquesta alçada!

  Enric i Celia
  http://www.quadernsdebitacola.com

 • Ferran Vital

  09/10/2012 20:53

  Moltes gràcies!!

  Sir William, la tasca que feu al capdavant del Liffey és enorme. Cal treure’s el barret. Et mereixes un Premi Blocs Catalunya tu sol.

  Enric i Cèlia, gràcies per la felicitació, i felicitats també a vosaltres pel blog de viatges!! És súper xulo!!! Merci per compartir continguts de tanta qualitat!

  Salut!!

 • jose gamez

  11/10/2012 3:33

  enhorabona!!

  recorda que la partida encara no s’ha acabat i cal tornar a parar la melé per empentar i veure si podem tornar a creuar la línia de marca

  un salut !!

 • Ferran Vital

  11/10/2012 14:30

  Moltes gràcies Fito!!

  Seguirem treballant pel rugbi català 2.0, d’això pots estar-ne segur. tant de bo Rugbi Xv guanyi l’any vinent. Si et presentes, pots comptar amb mi per empényer la melé des de la segona línia. Salut!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús