Els entrenaments de les angleses

La selecció anglesa femenina de 7’s és una de les més potents del món. Habitual a les finals dels campionats europeus (on molts cops es troba a la selecció espanyola, formada per una base important de jugadores catalanes), les angleses són una de les seleccions amb més opcions de medalla als Jocs Olímpics de Rio 2016.

De fet, el cos tècnic i les jugadores ja han començat a preparar-se per aquesta fita. Amb materials i mitjans de primera (i no amb les condicions tercermundistes del rugbi femení a Espanya) les angleses saben treure petroli de les seves principals característiques. El rugbi anglès mai ha estat excessivament tècnic ni hàbil, però per contra, han sabut rendibilitzar com ningú la força de la seva davantera i la velocitat de les seves tres quarts. No hi ha ningú al món capaç de saber gestionar els espais i els xuts a l’esquena de la defensa dels rivals com ho fan elles. Voleu veure els seus mètodes de treball? Mireu aquest vídeo:

[youtube GgXTDhhzwf0&feature=relmfu]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús