Realitat 5 – Fum 0

El resultat del Clàssic ha tingut la virtut de posar, una vegada més, tothom al seu lloc.  Sense entrar en temes futbolístics, ja s’ha dit gairebé tot, a mi em resulta més rellevant la vessant mediàtica de tot l’enrenou del 5 a 0. Els creadors de “villaratos”, “cagómetros”, “canguelos” i “por lo civil o por lo criminal” s’han tornat a estampar contra la realitat, s’han hagut d’empassar les seves pròpies mentides, que repeteixen en els seus editorials, articles o intervencions en tertúlies més o menys serioses.

Els membres de la “Brunete”, se’ls coneix així però també amb el sobrenom de els de la “Caverna”, s’han vist obligats a enterrar alguns dels seus axiomes de l’estil “el Madrid és el millor equip del món” o que “Ronaldo és el millor jugador del món”. Evidentment,  aquestes afirmacions no tenien una base empírica que la realitat s’ha encarregat de desmuntar. Es pensen que les seves mentides destinades al consum intern passen desapercebudes. I encara més, el més gran problema és que no n’aprenen mai.  La mateixa nit del “Mouricidi”, ja vam poder escoltar coses com que els jugadors del Barça,  amb les seves celebracions,  han despertat “la bèstia”, o que al partit del Bernabéu es trobaran “11 Juanitos” – us sona?- o que Guardiola havia provocat greument a Cristiano Ronaldo i que això li passarà factura…El millor de tot plegat és que quan negues la major, més alta és la caiguda. Que Messi els agafi confessats!

2 comentaris

 • Tweets that mention Realitat 5 – Fum 0 – Ara.cat — Topsy.com

  01/12/2010 2:22

  […] This post was mentioned on Twitter by Marc Ramos Casals and ferran, Guillem Sans Mauri. Guillem Sans Mauri said: He publicat la meva visió del Clàssic al meu blog http://ves.cat/anWx […]

 • xevi

  01/12/2010 17:29

  S’ha despertat la bèstia, quina por !!!!!
  A la tornada més. Roncero gamarús.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús