Estat d’alarma

La decisió de Prisa de tancar CNN + hauria de situar el col·lectiu periodístic en estat d’alarma. Segons ens expliquen, és la conseqüència lògica de la fusió entre Cuatro i Telecinco. Tampoc tardarem en veure la fusió entre La Sexta i Antena 3, o el que és el mateix, no trigarem en comprovar que qualsevol altra fusió comportarà menys pluralisme i més destrucció de llocs de treball. Ho dic, perquè he pogut comprovar com l’anunci de tancament de CNN + ha provocat certa eufòria entre alguns companys de professió. Crec que el tancament d’un mitjà i l’acomiadament de molts bons professionals no és mai una bona notícia, però que cadascú pensi el que vulgui. Les coses estan prou fotudes com per anar celebrant segons què. Temps al temps, però jo de moment només em continuaré alegrant de les victòries del Barça.

Etiquetes

3 comentaris

 • iker mazpule

  14/12/2010 18:48

  Sobretot si el tancament és d’un mitja d’una certa qualitat com era CNN+
  Fixa’t que els mitjans de la dreta i ultradreta no tanquen mai…

 • Jordi Caixàs

  14/12/2010 19:12

  La compra de Telecinco i la conseqüent desaparició de CNN+ no és més que la victòria de les escombraries per sobre la informació. Belén Esteban per sobre Gabilondo.

  No entenc com hi pot haver periodistes que se n’alegrin…però el que està clar és que aquesta desaparició no és més que un reflex del que escull l’audiència: merda, merda i merda. Algun dia quan despartem veurem que estem empastifats fins dalt.

 • Jordi Escofet

  17/12/2010 1:05

  El tancament de CNN+ és una molt mala notícia. Les seves rodes informatives són un bon complement a les del 3cat24. I l’Antonio San José és un dels millors entrevistadors de la tele actual, veurem on anirà a parar. A més, tal com està el pati el tancament d’un mitjà, que a sobre és de qualitat, només portarà més precarietat al sector periodístic. Alegrar-se de que CNN+ plegui és com si l’Steve Jobs s’alegrés que Microsoft tanqués la paradeta o a l’inversa: “cuándo veas las barbas de tu vecino cortar…”

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús