La gala xiclet

   La cerimònia de lliurament de la Pilota d’Or organitzada per la FIFA va ser un autèntic conyàs. Perdoneu l’expressió, però va donar la sensació que van estirar com un xiclet una cosa que es podien ventilar en 5 minuts. Faria bé la FIFA de copiar les gales americanes de caràcter similar o els Premios Goya de l’any passat presentats per Buenafuente. La gala va tenir poc ritme, els presentadors eren com robots i tot plegat era ben poc atractiu per a uns espectadors àvid d’espectacle.
    Per mi la gala va tenir tres moments destacats, però. La genialitat del parlament d’en Desmond Tutu, que va tenir la mala pensada de tornar-nos a recordar el malson de les vuvuzeles, l’actuació del sempre genial Jamie Cullum, i en Pep Guardiola tornant a fer un gran servei al país; atorgar al català un estatus de llengua normal. Gràcies, Pep.

1 comentari

  • Miquel Murga

    12/01/2011 11:20

    Guillem, estic totalment d’acord amb els teus comentaris.
    Però per què ningú no parla de la vergonyosa traducció simultània de TV3? No m’agradaria fer sang dels professionals que, se suposa, que intenten fer la seva feina tan bé com saben i poden. Però TV3, com a cadena nacional pública i líder, hauria de saber seleccionar i preveure allò que pot passar i es pot dir en una gala com aquella que, per altra banda, és totalment previsible… sospito.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús