Un dvd intel·ligent; una història real

A la redacció de l’APM? de TV3 treballem amb aparells de dvd gravadors com els que té la gent a casa. Ara fa uns dies, un d’aquests aparells va començar a fer el ruc. No enteníem massa bé què li passava; no gravava tot el que li programàvem i a l’hora de reproduir, en determinats programes es quedava penjat. Avui hem descobert què li passa. El nostre dvd es nega a gravar i reproduir cap programa d’Intereconomía. No és conya. Us ho puc prometre per la filla de la Belén Esteban. Que s’ensorri ara mateix el share de l’APM? si us estic explicant una mentida.

El sofrit dvd grava i reprodueix qualsevol cosa mentre no sigui qualsevol contingut de la cadena ultraconservadora. És el primer cas d’insubmissió catòdica que m’he trobat en la meva curta vida professional, però molt em temo que no serà l’últim si alguns continuen persistint amb determinats continguts. No culpo el pobre aparell. De cap manera. Ara bé,  potser sí que les màquines s’estan tornant intel·ligents. I el que és més inquietant de tot plegat; hi ha màquines que tenen més criteri televisiu que algunes persones?

4 comentaris

 • Tweets that mention Un dvd intel·ligent; una història real – Ara.cat — Topsy.com

  14/01/2011 12:03

  […] This post was mentioned on Twitter by aniol. aniol said: RT @guillemsans: Una història real de l'@apmtv3. Un dvd intel·ligent; una història real – Ara.cat http://t.co/5Unihcu vía @diariARA […]

 • irene anglada badia

  02/02/2011 1:49

  tinc entès que EN CATALÀ hauria de ser CAP MÉS PREGUNTA i així no calcaríem les construccions castellanes que ens destrossen la llengua

 • Ferran Civit i Martí

  02/02/2011 14:42

  El programa es diu així perquè és l’hereu del que feien amb el mateix nom en Carles Capdevila i l’Antoni Bassas a Catalunya Ràdio. S’anomenava “Alguna pregunta més?” perquè era el que sempre deia el cap de Comunicació del Barça de l’era Núñez, en Ricard Maxenchs, a les rodes de premsa. Era una conya professional del periodisme esportiu el que va donar nom al programa.
  Ara bé lingüísticament, tens tota la raó del món.

 • Anna Mª

  04/02/2011 17:03

  Quin corrector ha donat per bo “sofrit”?
  Fins i tot el de Word avisa que no és correcte!!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús