La Cuca fera

Cuca García Vinuesa s’ha acomiadat dels seus espectadors de la “Noche de Cuca” a Intereconomía Televisión. El comiat va ser , com no podia ser d’una altra manera, esperpèntic. García Vinuesa i alguns espectadors fidels van ballar agafats de les mans la sintonia del programa enmig del plató. La cadena ultraconservadora ha prescindit dels seus serveis al·legant canvis en la graella. Fa tot l’efecte que els pèssims resultats d’audiència i la polèmica generada per les seves opinions contra el matrimoni homosexual que la van portar a enfrontar-se a un espectador, un moment televisiu comentadíssim a la Xarxa, han estat determinants per aquest sobtat final.

És una autèntica llàstima perquè el consultori nocturn de la Cuca era millor que un “late show”. La veterana telepredicadora no tenia cap problema en escoltar els problemes dels espectadors amb certa displicència per acabar recomanant-los veure la pel·lícula Ghost com a teràpia. No és broma. Amb aquests antecedents us podeu imaginar l’abast del disgust entre el col·lectiu d’humoristes. Cada dia que passa, perdem un referent. Sort que José María Aznar es resisteix a marxar del tot…

2 comentaris

 • Tweets that mention La Cuca fera – Ara.cat — Topsy.com

  05/02/2011 21:23

  […] This post was mentioned on Twitter by carles capdevila, Guillem Sans Mauri. Guillem Sans Mauri said: Sobre l'adéu de la Cuca García Vinuesa. La Cuca fera – Ara.cat http://t.co/RBUV6mP vía @diariARA […]

 • RiMaT

  06/02/2011 17:21

  Guillem, com sempre el teu article és . Si us agrada la poesia de qualitat i/o seguir blocs de qualitat, visiteu el següent on hi diàriament trobareu nova poesia original, catalana i de qualitat:

  Poemes completats fins el moment:
  http://rimesturbades.blogspot.com/search/label/RimesCompletesTicles

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús