Enaltiment del “belenestebanisme”

182.000 catalans van seguir l’estrena del “docushow” de La Sexta “Princesas de barrio”. La filosofia és la mateixa de “Mujeres ricas”, però ara seguim la vida de quatre noies que són l’antítesi d’aquelles dones que l’únic maldecap que tenien era d’on treure el temps per gastar els diners dels seus marits. Les quatre protagonistes són clons de Belén Esteban. De fet, aprofiten per lloar l’anomenada “princesa del poble” perquè per elles és tot un referent.

El problema de “Princesas de barrio” és que tot plegat es veu artificial. Les noies sobreactuen i resulta molt difícil  creure que no segueixen un guió o que les situacions que ens mostren no són prefabricades. Potser aquestes noies es faran riques, famoses i també s’operaran el nas, però si els autors del programa pretenien fer un retrat sobre una part de la societat, no ho aconsegueixen. El producte no és prou creïble, ara bé, us asseguro que sortirà en tots els zàpings.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús