Operació Plor

L’edició d’enguany d'”Operación Triunfo” va camí d’acabar com el rosari de l’aurora.  El 13.7% de share i els 2.229.000 espectadors de mitjana dels primers cinc capítols d’aquesta temporada, queden lluny de les expectatives de Telecinco. El cost del programa, altíssim en els temps que corren, i els bons resultats de les temporades anteriors, no ajuden. Aquest diumenge, la cadena de Fuencarral va traslladar el programa a dilluns perquè no coincidís amb la gala d’entrega dels Premis Goya i evitar ensorrar definitivament els “triunfitos”. Malgrat aquest canvi, “OT” no va passar del 13% de quota de pantalla.

Telecinco ja s’ha vist obligada a defensar la nova presentadora d’OT , Pilar Rubio, de les crítiques que la fan responsable de la davallada del format. Crítiques injustes al meu parer.  El problema d’OT és que enguany som incapaços de recordar el nom de cap  dels concursants i que els únics moments musicals destacables són els plors continuats dels “triunfitos”. Amb aquestes premisses no és casualitat que Gestmusic hagi repescat en Tinet Rubira. És l’últim cartutxt per intentar salvar un format que agonitza?

1 comentari

  • Operació Plor (2) – Ara.cat

    21/03/2011 14:04

    […] blog sobre mitjans elaborat amb pocs mitjans « Operació Plor La Caverna es desboca […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús