Operació Plor (2)

Ahir a la tarda vaticinava que “Operación Triunfo” podia acabar com el rosari de l’aurora, però la veritat no m’esperava que el final del programa fos tan proper.  Telecinco ha vist clar que no es podia permetre mantenir un programa tan emblemàtic en el prime time amb uns resultats tan discrets. Aquest diumenge tanquen la paradeta després de només 6 capítols. Qui ho havia de dir.

No deu haver estat una decisió fàcil de prendre. Per diverses raons. En primer lloc, perquè és un cop dur sacrificar una de les apostes de la temporada i, fins el moment, un dels programes franquícia de la cadena de Fuencarral. En segon lloc, perquè és un torpede en la línia de flotació del format; és el principi de la fi dels “talent shows”?. I en tercer lloc, pot marcar el futur professional d’una de les grans cares de la cadena, Pilar Rubio. Sincerament, estic convençut que hi haurà més “Operación Triunfo”, i coneixent la cadena de Vasile, no m’estranyaria que els propers concursants es diguessin Belén o Kiko.

1 comentari

  • Tweets that mention Operació Plor (2) – Ara.cat — Topsy.com

    16/02/2011 10:36

    […] This post was mentioned on Twitter by Marcel Galan, Guillem Sans Mauri. Guillem Sans Mauri said: Bon dia. Sobre el precipitat final d'OT. Operació Plor (2) – Ara.cat http://t.co/HpJupNl vía @diariARA […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús