El cop de puny sobre la taula arriba tard

El Barça ha decidit demandar la Cadena Cope perquè troba insuficients les seves disculpes arran de les informacions que apuntaven l’existència de dopatge en la plantilla blaugrana. Ja era hora que el club, de forma oficial, donés un cop de puny sobre la taula per dir prou a tot el soroll que està promovent la Caverna Mediàtica. Com que no poden guanyar al camp, intenten fer-ho fora. Però ja fa dies que han sobrepassat els límits d’allò que és legítima opinió, i han entrat en el terreny llefiscós de les injúries, les calúmnies, les veritats a mitges i les alteracions infogràfiques. 

La demanda del Barça arriba tard, però. Cal més contundència i més velocitat per part del Club per denunciar segons quins comportaments periodístics i institucionals. I cal tenir clar que aquest paper l’ha de fer la Institució, i no pas l’entrenador o la plantilla. Aquest darrers que parlin al camp; que se’ls hi entén tot. El Barça ha de passar al contraatac d’una manera definitiva perquè fa por escoltar tot el que s’està dient a aquestes alçades, veure tot el que encara falta per jugar, i les barbaritats que encara poden arribar a dir. Com deia aquell: cap agressió sense resposta.

3 comentaris

 • Roger Borderia

  15/03/2011 15:00

  Totalment d’acord José Maria….el Barça en moltes coses i la seva lentitud, encara sembla aquelles empreses corporatives que arriben tard a tot….

 • Enric Xerric

  15/03/2011 20:35

  Des de l’òptica d’un perico, ex merengue i ex culer vull afegir que el Madrid de Mourinho em recorda massa al Barça de Núñez, quan el constructor publicava classificacions alternatives, a final de Lliga, en les que sumava punts per errades arbitrals. És patètic, als mitjans de Madrid competeixen a vore qui li llepa més el cul a Mou. Per cert, antològica bufanda ‘PodeMOUs!” que regala el Marca.

 • joan de girona

  15/03/2011 20:50

  Crec que el cop de puny sobre la taula en forma de querella judicial també l’hauria d’haver donat i continuar donant-lo el Govern, cada vegada que algú des de la caverna fa servir la paraula “nazi”, per referir-se als catalans o a Catalunya.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús