Estarem atents

Aquesta setmana viurem el primer Clàssic dels quatre que podem viure en pocs dies. Caldrà estar molt atents als comentaris de la Caverna madridista. No tingueu cap dubte que, a manca d’arguments futbolístics, caldrà que s’inventin altres coses. Crearan pantalles de fum, escalfaran els partits amb l’ajuda inestimable de Mourinho, generaran tensions, buscaran excuses en cas de derrota i el que és pitjor; ho faran amb total impunitat i sense que ningú els pugui demanar responsabilitats.

Després de “Villaratos”, de l’episodi del presumpte dopatge, de “problemes infogràfics”, la polèmica sobre la campanya de publicitat dels jugadors del Barça on ensenyen la mà -fins quan haurem de continuar demanant perdó pel 5 a 0?-, ara només cal esperar el pitjor. L’únic que demano és que no caiguem en la provocació i estaria molt i molt bé que la Asociación de la Prensa de Madrid -amb sigles APM, que ja té collons!- vigilés les pràctiques d’alguns dels seus associats. Seria tot un exercici de responsabilitat.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús