El puto amo

Pep Guardiola ha explotat. Ha decidit deixar de callar per donar el cop de puny sobre la taula que molts li reclamaven fa mesos. Pràcticament des de les primeres pixades fora de test de Mourinho.  És comprensible. Hi ha un moment que tanta provocació, tanta infàmia i tanta injúria resulta inaguantable fins i tot per qui ha fet del seny la seva bandera. I més, quan el teu club et deixa força sol davant les andanades.  Ara bé, en cap moment ha faltat el respecte a ningú, ni ha perdut la seva elegància habitual.  No podia ser d’una altra manera.

Pep Guardiola ha dit en veu alta el que pensa molta gent que, n’està més que tipa, que un maleducat vagi donant lliçons de no se sap  què amb la genuflexió còmplice de la Caverna Mediàtica. Passi el que passi en aquesta eliminatòria de Champions, en Pep ha aconseguit una cosa que mai aconseguirà Mourinho; erigir-se en un líder respectat i que molts culers estiguin més orgullosos que mai d’estar en el mateix bàndol d’algú que és “més que un entrenador”.

2 comentaris

 • Pep Ribas

  27/04/2011 13:55

  Pues jo penso que Guardiola hi ha caigut de quatre grapes, al parany d’en Mou…

 • Cristian Cisa

  27/04/2011 17:19

  Al final del primer paràgraf dius:
  “…en cap moment ha faltat el respecte a ningú, n’hi ha perdut la seva elegància…”.
  Potser en comptes de “n’hi” (pronom feble) volies dir “ni”, (conjunció copulativa) ?
  Perqué el significat en un cas o en un altre és completament oposat…

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús