Uns pirates que fan aigües

La nova sèrie de Telecinco, Piratas, ha debutat amb una audiència notable a Espanya (17.2% de quota i 3.453.000 espectadors), però no tant a Catalunya (13 % de quota i 414.000 espectadors). Aquestes xifres, de ben segur, permetran la continuïtat de la sèrie. Ara bé, vist el primer capítol, la cosa no s’aguanta per enlloc. Algú ha tornat a enganyar Pilar Rubio explicant-li ara que ser actriu és fàcil. I Óscar Jaenada no l’ajuda gens fent una pèssima imitació de Jack Sparrow i que en alguns moments és de vergonya aliena. No te’ls creus en cap moment.

D’altra banda, també fa molt mal a la vista veure segons quins decorats que aconsegueixen, fins i tot, que els de Águila Roja semblin d’una superproducció de Hollywood. Per no parlar dels vaixells, que semblen pasteres. En fi, estic convençut però, que amb quatre escenes d’acció i unes bones dosis de cuixa, la sèrie superarà la primera temporada. Miracles de la televisió.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús