Pop a la catalana

Pop Ràpid, que es pot veure els dimecres al Canal 33, és una sèrie difícilment classificable però que podríem situar a mig camí  entre “Els joves” i de “Bottom” (La pareja basura). Amb diàlegs curts, intel·ligents i punyents, una notable dosi de mala llet, una realització àgil i un ritme trepidant. Amb tot, per mi el millor és el retrat àcid que fa d’una generació de “gafapastes” que, probablement, avui poden estar acampats a la Plaça Catalunya com en una reunió de creatius en una gran multinacional amb un sou estratosfèric. Aquest és el contrast de la sèrie i d’aquesta generació. La crítica és més legítima, i més acurada, perquè es fa des de dins i coneixent bé la matèria prima. A més a més, l’exercici de riure’s d’un mateix sempre és un exercici enormement saludable. Només cal afegir-hi les píndoles culturals, en forma d’actuacions en directe especialment, i ens surt una bona combinació i una de les millors sèries nacionals que he pogut veure darrerament. Hi haurà una segona temporada?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús