Welcome to “LES-TAH”!

diumenge, 26/10/2014

John-Hammond

Si bé la interpretació del ja difunt Richard Attenborough (que va estudiar a Leicester) va deixar expressions facials com aquesta a la gran pantalla (Parc Juràssic), la meva cara a l’arribar a Leicester va ser més o menys igual de pintoresca. És més que evident que no vaig veure-hi dinosaures com a la pel·lícula d’Spielberg, però sí que hi vaig descobrir una fauna i flora que discernien una mica de l’estereotip amb el que havia baixat de l’avió.

La ciutat no és el que sembla, començant pel nom que es pronuncia “LES-TAH” i acabant per la barreja de colors i cultures. Potser com diu Rem Koolhaas, “és una ciutat estranya, perquè quan més lleig el temps, més maca la ciutat. I el més lleig dels edificis, és el més coherent de la ciutat”.

Leicester no destaca per la seva majestuositat arquitectònica ni pel seu temps tan britànic, però té una atmosfera màgica a causa del totum revolutum impregnat d’una harmonia més que acollidora pel nouvingut.

No us enganyaré, no és una ciutat perfecta ni molt menys, però potser són els seus defectes i la mescla constant que es dibuixa en els seus carrers que el fan un lloc amb molt potencial per als aventurers que saben veure la bellesa en els petits detalls, només cal parar-hi atenció.

Amb aquest més que modest blog us intentaré explicar les experiències i sobretot l’essència d’aquests paranys anglesos, que de tan imperfectes, ja em tenen captivat.

Per cert, no us poso cap fotografia de la ciutat (encara), ja hi haurà temps, però si em voleu seguir de més a prop, us deixo el meu Twitter i Instagram!

Seizure! – Fins aviat (argot de Leicester!