Una de moltes

Una salutació breu, d’aquestes que fem quan ens trobem amb algú conegut pel carrer. Un conegut que no ho és prou com per encetar una conversa però que promet ser agradable. Un simple hola, rialler, que ens dóna peu a pensar en moltes històries mentre continuem caminant cap allà on ens dirigíem.

Tantes històries com les que a partir de demà començaran a brotar des d’aquest racó de l’Ara! Des de Perpinyà, el nord del país, us saludo molt efusivament i espero trobar-vos sovint per aquí!

6 comentaris

 • JOSEP MA MORENO CARRETERO

  28/11/2010 14:31

  Si somrius al matí amb les 5 primeres persones que t’hi trobis, tot el matí hi anirá millor. Qui sap, potser tambè tot el día., Somriem mes. Es Fàcil. Es net. Es tendre. Ens fa mes humans. Bon viatje per als d’Ara.

 • Toni Segarra

  28/11/2010 16:18

  Quan sortim al matí i veiem a alguna persona cara a cara o què ens passa a prop, és un joia, una plenitut; és la vida, què sense relació no val res. És la sort, d´estar bo i sà, per poder sortir i respondre al repte de la vida. I això, ens cura de les complicacions de l´ansietat i del més i més, què mai no te fi.

 • Ada Bruguera

  28/11/2010 19:44

  Parar-se i parlar, creuar-se i somriure, obrir un blog i trobar-te! Tot s’hi val!

 • Anna Pruneda Serra

  28/11/2010 22:59

  Una salutació badalonina. Una alegria descobrir-te a la xarxa. Et seguiré.

 • Alba G. Franquesa

  29/11/2010 1:31

  Vaig plantejar-me que sempre els petits detalls són aquells que creen les grans històries, aquelles que perdures ben cosides a la camisa dels records. És per això que no s’ha de banalitzar cada petita cosa que ens passa, ni donat per suposat tantes altres. Poques paraules poden moure muntanyes.
  Segueixo llegint-te i escoltant allò que dius…

 • Álvaro Martínez Majado

  30/11/2010 22:47

  Bona estrena, companya. Esperem llegir-te sovint. Salut i endavant! :)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús