Senyores, senyors, apostem pel que volem!

Avui des de La Plaça dels Peluts, una de les meves places favorites a Perpinyà. Arribar fins aquí és molt més que un simple caminar pel carrer Mariscal Foch o el dels Agustins, és travessar vuit-centes mil possibilitats pel paladar, basars farcits d’ofertes, coiffeurs i moltes façanes antigues que parlen per si soles. Però no és una qüestió ni de passeig ni d’estètica la que em porta avui aquí sinó una preocupació més de fons.

I és que la seu de Ràdio Arrels es troba a tocar d’aquesta petita plaça, amb un estudi petit i acollidor. Fa vint-i-nou anys que parla, que dóna corda des del Nord i treballa posant els punts sobre les is en matèria cultural, política i social del nostre país. Ho fa en la mesura que pot, amb les possibilitats econòmiques que la subvenció de la Generalitat de Catalunya ho permet però ara resulta que això s’acaba.

Hi entro, de nou, per poder-ne parlar una mica més. Enfeinats em regalen deu minuts, és el que passa quan et presentes als llocs sense avisar. Poc temps però suficient per concretar una cita dilluns el matí, en directe, per opinar i parlar-los també de l’Ara!

Els números no han estat mai el meu fort, ho reconec, però sé del cert que les retallades en cultura portaran conseqüències negatives per a totes i tots.

6 comentaris

 • QUELET

  03/12/2010 12:50

  Les retallades mais són bones de per si, però encara hi ha gent valenta que aposta per la cultura i emprèn nous projectes. Jo hi penso donar tot el meu suport.

 • Alenar

  03/12/2010 17:56

  Fa uns anys a la plaça dels Peluts hi havia la Llibreria Catalana.
  Cada dia hi havia una tertúlia improvissada sobre la política norcatalana
  Ara la Llibreria també té problemes econònomics.
  Tot i aixío, resistirem

 • Valentí

  03/12/2010 20:18

  M’agrada, Set del Nord.
  T’anirem seguint…….

 • Oriol

  06/12/2010 20:35

  Quina enveja (sana)! continua així.

 • Gemma Serrahima

  08/12/2010 14:55

  Endavant amb Set del Nord Ona! Et llegeixo!

 • Ramon

  12/12/2010 20:11

  El dimarts dia 7 entrant a Perpinya en cotxe et vaig sentir per Radio Arrels, em va agradar força.
  Vaig passar per la Llibreria Catalana (no esta a la Plaça dels Peluts com diu l’Alenar, sino a la de Jen Payra) i en va dir en Joan Miquel que esta en un mal moment per el lloguer, pero que es pot arreglar.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús