Autora

Ona SallesOna Sallas.

Vaig néixer fa vint-i-tres anys a Badalona.

Després dels dos primers cursos d’Humanitats a la universitat vaig fer una parada tècnica al Regne Unit i, en tornar, era força evident que calia acabar els estudis en els dos anys següents. D’evidències, però, no m’agrada viure’n i és per això que em trobo altre cop fora, cursant els últims crèdits de la carrera, dits de lliure elecció.

Un fora molt relatiu.Enguany sóc a Perpinyà, al nord del país i empapant-me de la realitat transfronterera que això m’ofereix. Com que parar quietano ha estat mai un dels meus forts i estar al dia, trobi on em trobi, no he aconseguit deixar de fer-ho, des d’aquí i a través d’aquest blog explicaré què hi passa a Perpinyà, com s’hi viu i què m’hi trobo.

Pelo les mandarines amb guants de làtex i a casa es riuen de mi. Lluny d’aquesta excentricitat, la dansa i el teatre m’han mogut des de ben petita, invertint-hi moltes hores i combinant-ho amb els estudis per posar-me de molt bon humor. El blog, doncs, parlarà de notícies fresques sobre cultura i espectacles i altres retalls de vida!

No hi ha vuit sense set; un set és també un estrip, una escletxa oberta i un camí per començar a traçar; tenir set et porta a beure d’alguna cosa. Quasi bé sempre les definicions de diccionari m’ajuden a deixar les coses clares i el títol del blog n’és una mostra més. M’hi referiré sovint per anar trobant els perquès del Nord!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús