A presentation

<![Benvingut al meu blog. Sóc un assessor de col.leccionistes, especialitzat en pintura i escultura antigues catala i espanyola: em dedico a aconsellar als meus clients i a buscar-los obres d’art per a les seves col.leccions. Treballo des de Barcelona i viatjo arreu.

En aquest bloc hi torbareu dos tipus d’entrades. En el primer cas, es tractarà de donar ressó de notícies que poden interessar a col.leccionistes i amants de l’art en general. A això hi dedicaré una secció setmanal, que he titulat “Set per Set”, ja que seran set les notícies que hi trobareu. Intentaré que sigui variat i entretingut: exposicions, llibres, personatges, casos legals, resultats de subhastes i altres. Si hi ha alguna notícia que em volqueu fer saber, deixeu-me un comentari o envieu-me un email a jordi@jordidenadal.com.  Un cop al mes, més o menys, el “Set per Set” se subsituirà per un article, escrit per mi o per algun convidat, sobre algun aspecte interessant del món de l’art.

Mireu el “Set per Set” d’aquesta setmana. Espero que el disfruteu!

 ]]>

6 comentaris

 • Chris

  15/09/2011 20:15

  Hey. Your blog looks so neat and tidy :) I am looking forward to read your posts.
  Good luck with everything!

 • Àlex Hinojo

  15/09/2011 21:04

  Jordi,

  felicitats pel teu nou blog i web. M’agrada molt el disseny. I gràcies per publicar-ho amb una llicència Creative Commons.

 • jordi

  15/09/2011 22:18

  Thanks Chris! You know what? “Neat and Tidy” is a great name for a blog, you should try your hand at that!

 • jordi

  15/09/2011 22:20

  Disseny alemany, com la web! La veritat és que a mi em va convèncer des del minut 0 – i la idea del CreaCom també va ser seva.

 • Conxa Rodà

  16/09/2011 8:27

  Felicitats per la iniciativa, Jordi!!
  Ho tuitejo:))
  Coincideixo amb disseny net i clar, i magnífic llicència CC.
  Suggeriments web? potser enriquir amb algun link;)
  Molt d’èxit amb la dimensió digital!

 • jordi

  18/09/2011 16:14

  Gràcies Conxa!
  Ja ho veus, no predicaves al desert. Miraré de posar links a la web, de moment utilitzo el blog com la via per relacionar-me amb la “dimensió digital”.
  Fins aviat!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús