L’autor

Nascut a Barcelona el 1977,  vaig llicenciar-me en Dret a la Universitat Pompeu Fabra (2000)  i  vaig graduar-me en Història de l’Art amb el Postgraduate Diploma in History of Art al Courtauld Institute de Londres (2002). Des de l’aleshores, he treballat en el món de l’art i les antiguitats,  primer a Artur Ramon Antiquari, i més endavant com especialista en assegurances d’art. Des del setembre de 2010 m’he establert com a assessor independent per a col·leccionistes d’art. La meva feina és oferir al col·leccionista tot el que  necessita per trobar obres per a les seves col·leccions, valorar-les i gestionar-les, amb una especial dedicació a la pintura i escultura catalana i espanyola d’alta època.

És una feina apassionant, que em permet estar en contacte amb obres d’art fantàstiques  i que m’obliga a voltar força – sobretot per subhastes i fires, tan de casa com internacionals. Ho podeu veure a la meva web: www.jordidenadal.com.

D’aquesta experiència, neix el bloc “Set per Set” que ara teniu davant. Sovint m’he trobat que el món de l’art, especialment l’antic, es considera difícil i fins tot inaccessible. Fals. Tothom pot gaudir d’una visita a un antiquari,  a un museu o construint la seva pròpia col·lecció. Precisament la meva intenció és donar a conèixer les notícies d’aquí i de fora, relacionades amb l’art antic, que siguin d’interès. El to és poc dramàtic i accessible – però rigorós en la informació. El títol és “Set per Set” perquè intento donar set notícies curtes  cada setmana – si bé de tant en quant ho substitueixo per un article llarg. Espero que en disfruteu!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús