“I el Drac va empassar-se el Sol”

 

portada oracle

S’acosta el dia de Sant Jordi, el dia dels Dracs i de les roses i aquest any estic molt content de tenir un llibre amb nom de Drac acabat de publicar i molt agraït a l’Editorial Fonoll per donar-me la possibilitat de firmar llibres a Barcelona! Si voleu saber com es va crear la poesia del meu tercer llibre L’oracle del drac. El llibre dels canvis a mig camí entre Catalunya i Taiwan i voleu conversar una mica sobre com podeu fer servir aquest llibre-objecte que prediu el futur i sobre com és possible que la poesia predigui amb tanta exactitud el que passarà em podeu trobar pels carrers de Sant Jordi a Barcelona aquest diumenge.

Firmaré llibres a:

· A partir de les 13h a la Plaça de la Vila de Gràcia (Llibreria La Memòria)

· A partir de les 18h a Passeig de Gràcia, 30 (Zona Poesia)

Creativitat

Oracle-LlibCanvis_U0071NEGRE.indd

 

Oracle-LlibCanvis_U0071NEGRE.indd

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús