DALLANSES: Parlar del procés creatiu a Ràdio 4 i recitar a l’Horiginal, 2 dies seguits trepidants

Dallanses: Pere Vilanova, Guim Valls, Misael Alerm i Gerard Cisneros a l’Horiginal

He anat molt de bòlit últimament, entre la feina, alguns projectes que anunciaré més endavant i la calor no he tingut massa temps per escriure en aquest blog i em sap molt greu perquè després d’haver-ne recuperat l’hàbit tenia ganes de mantenir la regularitat perduda!

El cert és que el llibre de L’Oracle del drac. El llibre dels canvis (Editorial Fonoll, 2016) que vaig publicar el desembre està anant prou bé, de vegades hi ha algú que m’escriu per preguntar-me alguna cosa sobre la predicció del futur a través de la poesia i fins i tot un amic em va agrair que li  hagués regalat per Sant Jordi perquè li estava donant molt bon resultat en certes situacions que no podem explicar.

El cert és que amb la feinada que estic tenint últimament he fet menys recitals i concerts del que és habitual, però de sobte, a una data que ja tenia programada de feia temps i que em feia moltíssima il·lusió de compartir amb el Misael Alerm, en Gerard Cisneros i en Guim Valls a l’HORIGINAL se li ha afegit una sorpresa molt bonica.

El proper dimarts dia 20 m’entrevistaran a Ràdio 4 al programa el Club Dante de David Martí durant ben bé 1 hora. Parlarem del procés creatiu de L’Oracle del drac. El llibre dels canvis a través de l’I Ching xinès i del disseny d’en Francesc Gelonch, l’obstinació i l’epíleg de la Laia Noguera i els caràcters taiwanesos de la Huanyu i també sobre la música del meu darrer disc Meranti i dels discos i llibres anteriors. Em fa moltíssima il·lusió que em dediquin aquesta oportunitat i agraeixo també de tot cor l’incansable treball de l’Editorial Fonoll per a promocionar el llibre.

I l’endemà de l’entrevista a Ràdio 4, el dia 21 de juny, seré a L’HORIGINAL  en el recital que hem batejat com a DALLANASES amb en Misael – que presenta Aiga (Adia Edicions, 2017) -, en Gerard – que presenta D’epitalami, res (Meteora, Premi Rosa Leveroni) i en Guim Valls  – que ens presentarà i presentarà els poemes de La mà dins la roda (Viena, Premi Martí Dot). Es una autèntica passada poder estar amb aquestes tres bèsties literàries en un mateix escenari.

Es dóna la circumstància que els 4 hem presentat llibres aquest any i que som – encara, si es pot dir – força joves. Crec que els nostres estils són prou diferents i que el que farem serà una mica fruit de l’altzar del moment i de la connexió amb els que vingueu, així que reserveu-vos aquesta data! :)

De vegades sembla que quan no pots dedicar-li temps a la poesia, la poesia et dedica temps a tu, i benvinguda sigui!

 

Fins ben aviat i sigueu escrivint, somiant, cantant i despistant el temps!

+ info a www.perevilanova.cat

portada oracle

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús