El Moviment Laic i Progressita avui

foto mlp.JPG

El propassat dilluns 14 de febrer el Moviment Laic i Progressista celebrava la seva assemblea anual. No podia ser una assemblea convencional. No ho va ser. Sota el lema de #lacatalunyalliurepensadora el moviment celebrava a la seu d’Omnium Cultural, una de les entitats de referència per al catalanisme; un acte que molts el recordarem.

Com tothom, també passo i cremo etapes de com entendre la política i la manera de fer-ne. Fer política amb majúscules deia el Dr. Santi Castellà, nou president de l’MLP. Ho subscric i n’estic plenament convençut que posarà de la seva part perquè així sigui.

El Moviment Laic i Progressista amb aquesta assemblea ha obert una nova etapa de creixement democràtic extern així com de visualització i compromís cap ala ciutadania de Catalunya. Així ho demostraven gairebé totes les intervencions públiques; la del ja ex president Raimon Goberna i la del nou president amb tota la nova junta al darrera. Però remarco especialment, encara que curta, la intervenció de Muriel Casal, actual presidenta d’Omnium Cultural i la d’en Jordi Bosch, vocal.

Personalment, penso que aquest fet ha remarcat la voluntat d’entesa que hi ha al Moviment amb Omnium Cultural. Espero que aquesta voluntat d’entesa en temes de país, el moviment laic i progressista hi continuï insistint. Espero i hi confio, hi confio perquè l’Oriol Illa és a la junta. L’Oriol és una persona compromesa amb el país i la política.

Jordi Crisol Tortajada

Badalona, Països Catalans

2 comentaris

  • Tweets that mention El Moviment Laic i Progressita avui – Ara.cat — Topsy.com

    15/02/2011 20:23

    […] This post was mentioned on Twitter by Irene Torrecilla and Fabian Mohedano, jordi crisol. jordi crisol said: El Moviment Laic i Progressita avui – Ara.cat http://t.co/m2qQQd9 vía @diariARA […]

  • RachaelCLINE22

    16/02/2011 2:12

    I opine that to get the personal loans from creditors you ought to present a great motivation. However, one time I have received a short term loan, just because I wanted to buy a car.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús