El CAB cancel·la el debat amb els alcaldables per Barcelona

Captura de pantalla 2011-03-11 a las 5.08.20 p.m..png

Avui, mitjançant twitter m’he assabentat de que el Consell d’Associacions de Barcelona ha suspès el debat amb els alcaldables dels diferents partits a les eleccions per Barcelona. En un comunicat brillant, i sense desmerèixer a ningú el CAB fa saber d’aquesta decisió i de les raons que l’han portat a fer-ho.

Agraeixen la predisposició dels alcaldables d’ERC Barcelona i ICV-EUiA Barcelona per a realitzar el debat. D’altra banda també s’agraeix l’esforç de les altres candidatures per proposar noms alternatius per a realitzar el Debat. El CAB però es referma en les seves posicions i argumenta que podríem haver realitzat un debat amb aquests altres regidors i regidores però ho hem rebutjat perquè entenem que el reconeixement del món associatiu passa per la presència dels alcaldables i pel fet que els caps de llista prioritzin l’associacionisme com a paper cabdal en la construcció de la Barcelona del futur.

El CAB reflexiona i fa un exercici que el reivindica com a eina per treballar per al reconeixement de l’associacionisme a la ciutat de Barcelona. Coincideixo plenament amb el CAB quan comenten que aquest fet els porta a refermar-se en que la dificultat d’aconseguir que els caps de llista prioritzin un debat d’aquestes característiques reflecteix la urgència que la ciutat es doti d’un Pla de Suport a l’Associacionisme que permeti avançar en el reconeixement, el finançament i els espais de les associacions.

Felicitar al CAB per prendre aquesta decisió, que en el fons ens fa més forts per seguir fent la nostre feina.

Jordi Crisol Tortajada

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús