Comunicat conjunt de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i Esplais Catalans

Les tres federacions: Esplais Catalans, Esplac ; Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i Escoltes Catalans han emès el següent comunicat respecte als fets a la Vila de Gràcia (Barcelona)

Les tres federacions sotasignants condemnem el desallotjament per part dels cossos de seguretat de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra durant la protesta cívica, responsable i pacífica de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG)

Davant d’una mobilització pacífica, tal i com la plantejava la PEJG ,pensem que no hi té cabuda cap actuació policial. Condemnem de manera explícita l’actuació de les forces de seguretat i donem suport al procés de mobilització en el que han participat esplais i agrupaments de les tres federacions.

Emplacem a les parts implicades a reprendre el procés de negociació.

Captura de pantalla 2011-03-29 a las 5.25.54 p.m..png

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús