L’autor: Jordi Crisol

jct_fotoVisc a Badalona però treballo i canvio el món des de Barcelona. La meva vida associativa s’ha desenvolupat, en gran mesura, des del carrer Avinyó 44 de Barcelona; on hi té la seu el Moviment Laic i Progressista (MLP).

La meva aventura associativa comença l’estiu del 2003, on faig de monitor, per primera vegada a les colònies de l’Esplai Xirusplai de Badalona. Durant 6 anys en sóc monitor en actiu. El desembre de 2009 em presento a l’Assemblea General d’Esplais Catalans (Esplac) per ser membre de l’Equip de Direcció. I fins al desembre de 2013 desenvolupo les funcions de Vicepresident d’Esplais Catalans.

Des del juliol de 2015 sóc President del Moviment Laic i Progressista (MLP), una organització de la qual en formen part: Esplais Catalans (Esplac), Acció Escolta de Catalunya, Escola Lliure el Sol, Francesc Ferrer i Guàrdia, Cooperativa Encís, Joventut Europea Federalista, XarxAteneu, Cooperació, Dones en Xarxa i la Fundació Terra, on intentem treballar  per fer enfortir l’espai laic al nostre país a través de l’associacionisme, l’educació i el voluntariat. 

He estudiat Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i estic cursant el Màster de Comunicació Política i Institucional a l’IDEC (Universitat Pompeu Fabra).

Des de 2012 i fins a finals de 2015 he treballat com a Director de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona. Sóc co fundador de  la Consultoria de Comunicació i Estratègia Polítiques Think O’Clock  des d’on treballo per diferents clients (empreses, organitzacions i institucions). 

Dues cites;

“Instruï-vos i sereu lliures, Estimeu-vos i sereu feliços i associeu-vos i sereu forts”. Anselm Clavé

“Les idees i la lluita no viuen sense organització”.  Antonio Gramsci

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús