Zona de Confort. Sortim?

Tots vivim en la nostra pròpia Zona de Confort. Avui en dia qui més qui menys hi sobreviu. La conjugació del verb “aguantar” es declina en totes les converses quan es toca el tema laboral. Estem cansats, exhaustos, deprimits, derrotats per una crisi de la qual alguns ens culpen. Ens inculquen que hem d’estar en la zona de confort, ja que la majoria hi habita. La mediocritat regeix l’existència. Ens domina la por, la queixa ens consola, mirem les errades de l’altre i ens encanta buscar culpables. Sempre s’ha fet així. Actuem només a la reactiva i les reflexions que fem giren a l’entorn del què passa si no es pot?

 Fer el pas costa. La sortida, “exit” en anglès, és el que més costa.

 Busquem la llibertat. En sortir de la zona de confort una alenada de confiança ens fa pujar l’autoestima. Som proactius. Hi ha un excitament general, un pessigolleig que regula una nova etapa, aquesta ja sense por. Creiem que els somnis poden esdevenir possibles. Hi posem passió per assolir els reptes més complicats. Busquem solucions. Ens marquem els nostres propis objectius personals, mesurables i realitzables. Hem sortit de la Zona de Confort. No hi ha límits, no hi ha por. L’èxit està al nostre abast. El canvi és el que és realment estable. Què passa si puc?

 Sortim?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús