L’autor

Joan Carles Girbés

 
Vaig nàixer a Carcaixent l’any 1974 i, com apuntaria Estellés amb sornegueria, ací em pariren i ací estic. Vaig estudiar periodisme per vocació, però fa dues dècades el món editorial es va creuar al meu camí i em va donar l’oportunitat de fer de la meua passió, la lectura, una professió. 

L’any 2006 vaig obrir el blogTirant al cap per dir la meua sobre l’àmbit del llibre i de l’edició. Amb el pas del temps, però, aquella bitàcola s’ha obert a altres temes que m’ocupen i em preocupen: la llengua, la comunicació, l’educació, la política. Era inevitable, perquè no puc entendre la funció de l’editor al segle XXI deslligat d’un compromís cívic i cultural, real i confés.
Col•labore puntualment amb altres mitjans de premsa escrita, i tinc el goig de compartir punts de vista sobre l’àmbit editorial amb els alumnes del Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària de la Universitat de València. D’altra banda, he publicat la col•lecció infantil Els llibres de Marc i Andrea i també Llegir per a créixer, una guia pràctica per a fer fills lectors que ha format part de diverses campanyes de foment de la lectura.
Com que no sé estar-me quiet, em trobareu a Facebook, a Twitter, a LinkedIn i a qualsevol xarxa social que s’invente a partir d’aquest moment i que ens permeta intercanviar opinions lliurement.

1 comentari

 • Paco Collado

  08/05/2014 11:36

  Hola,
  acabe d’obrir una pàgina en Verkami sol·licitant col·laboració per publicar un llibre sobre els Maquis adreçat a xavals entre 11 i 18 anys.
  En ella téns tota la informació sobre el projecte.

  El llibre es titula:
  “L’home del bosc: Maquis, la guerrilla antifranquista”
  està escrit en català, són unes 160 pàgines.

  T’agrairia que si el tema et sembla interessant reenvies aquest missatge als teus contactes, col·lectius, mitjans, xarxes socials, etc.

  Llibre “L’HOME DEL BOSC: Maquis, la guerrilla antifranquista”:

  http://www.verkami.com/locale/ca/projects/8349-llibre-l-home-del-bosc-maquis-la-guerrilla-antifranquista

  Gràcies, salut!
  Paco Collado (mac)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús