Iniciem activitat al blog, i amb això una nova aventura…

Habitualment la gent sol dir que any nou, nova vida. És una expressió molt habitual després de fer les típiques promeses de cap d’any, haver menjat els raïms pertinents, haver begut les copes de cava… i qui sap què més!

En el meu cas, però, crec que es pot aplicar l’expressió a una situació com la d’aquest bloc i aquest diari, tot i que amb uns petits canvis: podríem dir, per exemple, “diari nou, nova vida?; bloc nou, nova vida?”. Sona estrany, però podria ser pitjor, i tenint en compte que el meu coneixement de la llengua no és el propi d’un filòleg, em dono per satisfet.

Així doncs, amb aquest nou bloc comencem una nova vida al mig de la gran xarxa que proporciona el diari ARA, amb vàries promeses en ment:

a) Prometo no avorrir amb la meva temàtica als escrits (almenys intentar no avorrir). Així que si veieu que no és prou divulgativa, un toc d’atenció sempre serà d’agrair.

b) Prometo propiciar reflexió, debat i controvèrsia sobre temes que ens afecten a tots com a societat d’Europa que som. Aviso: els temes poden ser a vegades carregosos, i algú es pot preguntar “què carai m’està dient aquest?”. Tot i això, de ben segur que si poso el tema és perquè d’una o altra manera ens afecta a tots.

c) I per acabar, prometo estar obert sempre a suggeriments i preguntes de la gent. Al cap i a la fi, això és el bloc d’un diari 2.0, i com a tal, ha d’estar obert a una reciprocitat entre redactor/blogger i lector.

Fetes aquestes promeses, els propòsits del bloc són principalment els que menciono a la part de “l’autor” del bloc. És a dir, propiciar un espai de reflexió, crítica i segona lectura sobre l’actualitat social, econòmica i política del país, d’una manera didàctica i divulgativa. I en tot cas, si pot ser, també amb un toc d’humor.

Dit això, donem inici al bloc, i esperem que sigui del seu gust!

David Fernández Guerrero

2 comentaris

  • fvizth

    26/07/2011 12:23

    p8SvpU laesgodyuwkx

  • iqwito

    26/07/2011 16:15

    Msr4WU , [url=http://cgpolwjtpcwn.com/]cgpolwjtpcwn[/url], [link=http://yocufgglnmlt.com/]yocufgglnmlt[/link], http://icfexlsypjow.com/

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús