Tres catalans participen al Campionat d’Europa Juvenil de bowling

La ciutat danesa d’Aalborg acull des d’avui fins el proper diumenge 8 d’abril el Campionat d’Europa Juvenil de bowling. En aquesta competició, Lia Mojarro en categoria femenina i Francisco Suárez i Sergi Montanya en la masculina esperen fer un bon paper defensant la Selecció Catalana i classificar-se per la ronda final. Els entrena Marcial Ovide, que encapçala l’expedició.

Dissabte van arribar tots els participants i ahir diumenge es van fer els entrenaments previs a la competició. Els jugadors participaran en tres modalitats: individual, per parelles i per equips de quatre. A cada modalitat, cada jugador disputarà sis partides, per la qual cosa se n’acabaran jugant 18. Els millor classificats passaran a la ronda de semifinals. A més, els jugadors que obtinguin millors resultats combinant totes les modalitats, participaran als Masters.

Avui i demà es disputaran les proves de parelles, dimecres i dijous per equips i divendres i dissabte els jugadors competiran individualment. Els Masters es començaran a disputar dissabte al vespre i diumenge es proclamaran els campions absoluts. Des de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling es considera que els jugadors catalans tenen opcions de fer un bon paper i classificar-se per les semifinals, però aconseguir una medalla seria una sorpresa.

La participació dels tres esportistes en aquest campionat europeu demostra, un cop més, que la presència de la Selecció Catalana en les competicions ha de ser entesa com un símbol de normalitat. En 21 esports ja és així, però en d’altres costa aconseguir-ho. Esperem que els aquests joves jugadors superin les expectatives i algun d’ells aconsegueixi pujar al podi defensant la Selecció Catalana!

 

Podeu trobar més informació al lloc web oficial del torneig.

També podeu seguir els resultats de les partides en directe.

 

Podeu trobar més notícies sobre els nostres equips nacionals a www.seleccions.cat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús