Definida la Selecció Catalana de físic-culturisme que participarà al Mundial

Després del títol europeu, Catalunya buscarà el Campionat del Món a Eslovàquia

L’Open de Catalunya que s’ha disputat aquest cap de setmana al Poliesportiu Maristes de Barcelona ha permès definir els esportistes que representaran la Selecció Catalana en el proper Campionat del Món de físic-culturisme. Són 8 els esportistes del nostre país que el proper dissabte 17 de novembre seran a la localitat eslovaca de Martin, competint pel títol mundial. Són els següents:

 

MASTER I                           José María García

MASTER II                         Antonio Fuentes

BODY FORM                      Jordana de Haro

Yasmina de Haro

SENIOR -65 KG                 José Garcerá

SENIOR -70 KG                 Manuel Mendoza

SENIOR -75 KG                 Miguel Ángel Sánchez

SENIOR +80 KG               Fèlix Barrachina

 

Després d’haver aconseguit proclamar-se campiona d’Europa per primera vegada el passat mes de juny a Sitges i de la segona posició al Mundial de l’any passat a Itàlia, enguany la Selecció Catalana lluitarà per aconseguir l’anhelada primera posició.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús