Presentada la nova samarreta de la Selecció Catalana de futbol

Dissenyada per Custo Dalmau

Aquest migdia s’ha presentat la nova equipació de la Selecció Catalana de futbol. En un acte que ha deixat petita la sala d’actes del Museu Colet de Barcelona, per fi s’ha descobert el nou disseny, obra de Custo Dalmau. Hi han estat presents diverses personalitats, incloent autoritats, jugadors, seleccionadors i patrocinadors.

L’acte ha començat amb els parlaments del president de la FCF, Andreu Subies; del responsable d’Astore a Catalunya, Francesc Solanellas; i del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau. A partir d’aquí, aquestes tres personalitats, juntament amb el seleccionador Johan Cruyff, han estat els encarregats de desvetllar quin serà el disseny de la nova equipació de les seleccions catalanes.

El dissenyador Català, Custo Dalmau, s’ha inspirat amb les flames del drac de Sant Jordi per adornar la samarreta, tant a la part del davant com a la del darrera. A més, els colors escollits per escenificar aquest element gràfic són el vermell i el groc, que reflecteixen els colors de la bandera de Catalunya.

L’acte ha finalitzat amb la fotografia de les autoritats i jugadors presents, i amb l’entrega d’una samarreta a Tibau, Solanellas, Cruyff, Marc Muniesa i Isaac Cuenca (jugadors del FC Barcelona), Joan Capdevila i Raúl Rodríguez (jugadors del RCD Espanyol), Javi Rodríguez (capità de la selecció catalana de futbol sala), Santi Gea (seleccionador català de futbol sala) i a Cristóbal Parralo (representant de la selecció catalana de veterans).

2 comentaris

  • Pep Català

    13/11/2012 19:01

    Que no ens enganyin més, la nova samarreta de la selecció Catalana l’ha fet la restauradora de l’Ecce Homo! QUINA VERGONYA DE SAMARRETA !!!

  • Sergi

    13/11/2012 22:12

    Sembla fet pel mateix que va fer el xandall de la selecció espanyola a les olimpíades, una altra merd…..!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús