No és la nostra Constitució

El 6 de desembre treballem per l’Estat propi

Aquest dijous la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes no farà festa. Des de la nostra entitat considerem que no podem celebrar una Constitució que no ens sentim nostra perquè frena totes les aspiracions de llibertat del nostre país. Per aquest motiu, pel mateix dijous hem organitzat una xerrada per divulgar els beneficis de l’Estat propi per a l’esport, a càrrec del vicepresident de la Plataforma, Sergi Blázquez, i el coordinador, Francesc Serra. Creiem que pot ser una activitat enriquidora i us convidem a assistir-hi, l’entrada és lliure.

Pel bon funcionament de l’activitat cal que confirmeu l’assistència i si hi vindreu acompanyats, amb un correu electrònic a info@seleccions.cat.

 

Dia: Dijous 6 de desembre
Hora: 12 del migdia
Lloc: Passatge Permanyer 3, Barcelona

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús