Si vas al Mundial d’handbol, no t’oblidis l’estelada!

Crida reivindicativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana

A tots els seguidors de l’handbol i de l’esport en general,

Avui divendres a les 19h es disputa al Palau Sant Jordi una semifinal del Campionat del Món on intervé l’equip de l’estat espanyol, que té la possibilitat d’arribar diumenge a la final, que es jugarà a un quart de sis també al Palau Sant Jordi.

Des de la sectorial de esportistes us volem fer arribar unes reflexions:

1.- Com sempre passa en el món de l’esport, i l’handbol no n’és aliè, la majoria d’integrants de l’equip espanyol són catalans o juguen a equips de la nació catalana, també el seleccionador Valero Rivera.

2.- Si Catalunya fos un estat independent podria haver participat en aquest campionat i tindria aspiracions de ser campiona del món.

3.- L’estat espanyol es vanagloria dels èxits de “la Roja”i d’altres seleccions integrades per una majoria de jugadors catalans.

4.- Si fóssim independents, la imatge del país es veuria beneficiada per un major reconeixement internacional de Catalunya i pels possibles èxits esportius.

5.- Amb un estat independent, la presència internacional de les federacions esportives catalanes els faria aconseguir més recursos econòmics fruit de l’augment de patrocinis, amb l’organització esdeveniments nacionals i internacionals de relleu i l’obtenció de més estabilitat organitzativa i esportiva.

6.- Els nostre esportistes d’handbol, cosa que avui i diumenge no podran fer, podrien representar i defensar el seu país i el seu esport. I el Palau Sant Jordi, ple de gom a gom, podria escoltar Els Segadors abans dels partits de la Selecció Catalana.

 

Conclusions

A.-Si avui o diumenge aneu a veure partits al Sant Jordi, no oblideu l’estelada. La majoria de jugadors catalans presents, professionals obligats a jugar amb l’equip de l’estat espanyol, agrairan el vostre gest i rebran una mostra de suport anímic.

B.- Recordeu: com ja es fa la majoria de competicions, al minut 17 i 14 segons de cada part us demanem que crideu per reivindicar la independència de Catalunya.

C.- Quan soni l’himne de l’estat espanyol hem de demostrar la nostra disconformitat aixecant les banderes i altres elements reivindicatius.

 

LA INDEPENDÈNCIA BENEFICIARÀ L’ESPORT

Sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana

3 comentaris

 • Enric Vilamora

  25/01/2013 20:00

  El Valero és prou gran com per saber a qui entrena. Que juguin per qui vulguin jugar, la millor de les manifestacions és la de no anar. Jo ja no faig mes el subnormal xiulant un himne, ni portant banderes a partits que no juga el meu equip.

  Ens esteu rentant el cervell i això l’única cosa que provoca és odi, no val tot.

 • Rubén Aceves

  25/01/2013 20:18

  Esteu malament del cap els que promoveu aquestes accions d’odi.

 • Enric Forns

  27/01/2013 19:02

  Quin rentat de cervell que esteu fent!! La selecció de Handball quants jugadors i entrenador tenen cognoms catalans? Quan us interessa tots sóm catalans i quan no només mirem els cognoms!! Només esteu creant odi!!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús