Catalunya participa a un torneig internacional de voleibol a Bèlgica

El jugaran nou seleccions de la categoria cadet

La Selecció Catalana de voleibol participarà des de dema i fins diumenge al Torneig Internacional d’Etterbeek, de voleibol en categoria cadet. Aquest torneig compta amb la participació de seleccions de primer nivell, com Holanda, Bielorrússia, França, Eslovàquia, el País Basc, Lituània, Turquia o Azerbaidjan. Catalunya hi ha estat convidada per l’organitzadora, la Federació Francòfona de Bèlgica (AIF), i en la primera fase ha quedat enquadrada al grup C i s’haurà d’enfrontar a Turquia i Azerbaidjan.

Les jugadores de la Selecció Catalana formen part de l’ARC Volei, un equip que compta amb el suport de la Federació Catalana de Voleibol i el programa d’Alt Rendiment Català de la Secretaria General de l’Esport.

Esperem que aconsegueixin bons resultats al torneig i que puguin contribuir a la representació internacional de Catalunya!

Podeu consultar més informació sobre el torneig al lloc web de l’AIF.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús