Catalunya guanya dos bronzes al Campionat del Món de raquetes de neu

Just Sociats i Mavi Gil han pujat al podi amb l’estelada

La Selecció Catalana de raquetes de neu ha aconseguit dues medalles al Campionat del Món de raquetes de neu, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Rättvik (Suècia). Just Sociats ha estat tercer a la cursa masculina i Mavi Gil ha repetit posició a la femenina. Excel·lents resultats per Catalunya, que ha competit de tu a tu amb altres potències mundials com França, Itàlia o Suècia.

A la categoria masculina el primer classificat ha estat el francès Stephane Ricard, que amb un temps de 37’28’’ s’ha imposat a l’esprint a l’italià Filippo Barizza (37’46’’). El tercer graó del podi ha estat pel català Just Sociats (38’15’’). Els altres representants de la Selecció Catalana a la categoria masculina han acabat entre els 10 millors. Gabriel Crosas ha estat 6è (38’58’’) i Rafa Parés, 10è (41’37’’).

A la categoria femenina, la campiona ha estat la italiana Isabella Morlini (46’39’’), seguida de la sueca Petra Kindlund (47’02’’). La catalana Mavi Gil ha completat el podi (47’32’’) i les seves companyes d’equip també han aconseguit bons resultats: Laia Andreu ha acabat a la 5a posició (49’25’’) i Laia Cuevas a la 9a (54’44’’).

Després d’aquests bons resultats, el proper repte per a la Selecció Catalana de raquetes de neu serà la Copa d’Europa. Després de la primera prova, Laia Andreu ocupa la segona posició a la categoria femenina i Just Sociats l’onzena a la masculina. Aquest diumenge es disputarà la Racchettinvalle i el 23 de febrer la Copa d’Europa arribarà a Catalunya, amb la cursa de les Valls d’Àneu.

 

Fotografies: FEEC

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús