Entrades amb l'etiqueta ‘seleccions’

Una nació, una selecció!

dimarts , 27/03/2012

Comencem a escriure en els blogs del diari Ara agraint que se’ns hagi cedit un espai on explicar tot el que passa amb les seleccions catalanes. Aquest diari des del principi ha tingut clar que dos dels punts forts serien la seva identitat catalana i les noves tecnologies. És per això que considerem que és un espai adequat per donar a conèixer les nostres notícies, opinions, projectes i aconseguir que arribin a un públic compromès amb el país, com són els lectors del diari Ara.

El títol del blog i d’aquest article reflecteix el sentiment de molts catalans. A la Plataforma Pro Seleccions fa 14 anys que defensem els drets dels nostres esportistes de participar en competicions internacionals representant Catalunya. És una feina laboriosa però molt agraïda. Mica en mica, gràcies a l’esforç i la dedicació de molta gent hem aconseguit tenir 21 esports on les seleccions catalanes poden participar en competicions oficials. En són uns quants, però evidentment encara en volem més, els volem tots.

A diferència de la concepció de molta gent, l’esport i la política no tenen perquè estar relacionats. La representació internacional no depèn exclusivament dels estats. Si no, que ho preguntin a Anglaterra, Escòcia, Gal·les o Irlanda del Nord, per exemple. Per això a la Plataforma treballem per difondre les seleccions, explicar que són possibles i apropar-les a la gent. Treballem per aconseguir més reconeixements internacionals, n’informem i encoratgem tothom a que hi treballi. Considerem que amb les seleccions catalanes portem Catalunya arreu del món.

Si voleu seguir totes les informacions sobre les seleccions catalanes ens podeu trobar també al web www.seleccions.cat, al twitter i al facebook. A més, tothom qui ho vulgui es pot posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

Gràcies i esperem retrobar-nos sovint per aquí!