L’autor

L’edició catalana de Global Voices forma part d’una xarxa internacional de més de 700 internautes que segueixen les blocosferes —blocs, xarxes socials i altres mitjans ciutadans— d’arreu del món i escriuen articles resum dirigits a l’audiència global, que després es tradueixen a diverses llengües. Pots seguir-nos al Facebook i a Twitter.

Tenim una doble missió:

1. Explicar al món els debats i fenòmens de la xarxa catalana.

Escrivim articles sobre debats i iniciatives que es produeixen a la blocosfera de parla o perspectiva catalana per a fer-los arribar a l’audiència global. Tots els articles que es publiquen en català es tradueixen immediatament a l’anglès i es publiquen a Global Voices Online. A partir d’aquí, un article pot ser traduït a més de 30 idiomes.

2. Oferir en català els debats que es produeixen a les xarxes d’arreu del món.

Traduïm al català articles que expliquen els debats que es produeixen a blocosferes d’arreu del món amb l’objectiu de fer-los arribar a l’audiència catalana.

D’aquesta manera, fem difusió de debats, tendències i iniciatives que sorgeixen a les xarxes d’arreu del món i que reben poca atenció per part dels mitjans de comunicació tradicionals. Gràcies a Global Voices, podem estar al dia dels debats públics que es produeixen a Internet sobre un determinat territori o tema sense necessitat de conèixer i seguir l’allau de blocs i xarxes socials que els ciutadans hi utilitzen.

Pots llegir el nostre manifest o l’apartat “Qui som” del nostre web. Si vols col·laborar amb nosaltres, escriu-nos!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús