Radio & Weasel, nominats als BET Awards

“Your love is so magnetic” és una cançó d’aquelles que no et pots treure del cap. Dos cantants, en Moses Radio (Moses Nakintije ) i en Weasel (Douglas Mayanja) que, vestits amb el mateix uniforme, canten i ballen per un públic entregat als jardins de l’hotel Africana de Kampala. Els dos formen Radio & Weasel, The Good Life, el grup RnB del moment a Uganda.

El concert es va celebrar el passat divendres per presentar el seu nou àlbum “Obudde”. Aquesta setmana, el duet ugandès torna a ser notícia perquè han estat nominats als premis BET Awards a la categoria de millor grup internacional d’Àfrica. És la primera vegada que un grup o un cantant ugandès rep una nominació a aquests prestigiosos guardons nord-americans, que des del 2001 premien  músics, cantants, actors i esportistes afro-americans. Organitzats per la Black Entertainment Television, l’any passat van ser premiats el grup ghanès Sarkodie, el nigerià Wizkid i artistes de renom com Beyoncé o Chris Brown.

En Radio i en Weasel van començar la seva carrera musical com a vocalistes d’un dels cantants ugandesos més famosos, Dr. Jose Chameleone, fins que el 2008 van decidir crear el seu propi grup Radio & Weasel, The Good Life. El grup combina i fusiona RnB amb reggae, ragga i dancehall. Durant aquests anys, han col·laborat amb artistes de tot el continent com Rachel K, GNL Zamba o amb el General Ozzy.

Aquest any, el duet competirà contra el nigerians 2Face Idibia, guanyador del 2011, Ice Prince, els sudafricans Toya Delazy i Donald, i els ghanesos R2Beers. Guanyadors de premis nacionals com els Pearl of Africa Music Awards o africans com els Tanzanian Music Awards, la nominació als BET suposa un pas endavant per aquest grup, que de ben segur que recollirà molts més èxits.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús