No va poder ser

El grup musical ugandès Radio & Weasel es va quedar a les portes de guanyar el premi al millor grup africà als BET Awards.

Diumenge al Nokia Theatre de Los Angeles, als EUA, el guanyador a la categoria de millor artista o grup musical africà va ser el cantant de rap nigerià Ice Prince. El duet ugandès, format per en Moses Radio (Moses Nakintije ) i en Weasel (Douglas Mayanja), estava nominat per la cançó “Fantastic” de l’àlbum homònim.

A la gala, els cantants estaven emocionats per tot allò que passava al seu voltant, envoltats de figures de la música, el cine i l’esport mundialment conegudes com Rihanna, Jamie Foxx o Lebron James. No van perdre temps i van informar ràpidament a través de  les xarxes socials com Facebook o Twitter de tot el que succeïa al Nokia Theatre i no van deixar d’agrair tot el suport rebut. I és que, com es comentava a una entrada anterior d’aquest blog, era la primera vegada que un grup o un cantant ugandès rep una nominació a aquests prestigiosos guardons nord-americans, que des del 2001 premien  músics, cantants, actors i esportistes afro-americans. La resta de grups africans nominats al guardó van ser el nigerià 2Face Idibia, guanyador del 2011; els sud-africans Toya Delazy i Donald, i els ghanesos R2Beers.

2 comentaris

 • Plujademais

  05/07/2013 23:08

  No sé com deuen estar els nois, que no n’entenc, però les noies estan realment ‘fantàstiques’!

 • ian fletcher

  16/07/2013 13:04

  Doncs si! Africa te molta riquesa a tots els nivells.
  Amb la crisi que tenim aqui en Europa, dona ganes d’aventurarse cap al sud.
  Visca Africa!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús