Autora

guitarraMar Sabé i Dausà (Sant Esteve de Palautordera, 1989). És periodista. Ha treballat a diferents mitjans com al Diari Ara, a BTV, a El Singular Digital, a TV3 i a La Vanguardia. Estudia un Màster en Desevolupament i Relacions Internacionals a Dinamarca, amb una especialització en Estudis Globals de Gènere.

En l’actualitat viu a l’Havana, a Cuba, on treballa portant la Comunicació per OXFAM a la vegada que hi fa investigacions sobre Desenvolupament Local i Igualtat de Gènere.

Li agrada la fotografia i la cultura en totes les seves expressions. Si no la trobes, busca-la en algun festival de música, teatre o a la sala més recòndida d’aquell cinema del barri, el que cau a trossos. La seva passió és viatjar tot i que reconeix que mai ha sigut una turista convencional. En aquest blog hi trobaràs de tot menys referències a llocs emblemàtics. “Per això ja existeixen les guies”, afirma. La trobaràs també a @mar_sd.

3 comentaris

 • BvP

  06/11/2015 1:07

  Aquest és un començament fantàstic!

 • Lluís Trenchs

  09/11/2015 9:35

  La tendresa d’un somrís, la delicadesa de les coses païdes, el regal d’un amor sincer. De petit vaig somiar, que volia un món amb gent com tu. No paris d’escriure, que tots en gaudim

 • Ona Dausà

  16/11/2015 22:08

  Je suis aussi desolée i a l’hora admirada i agraida. Escrius amb una delicadesa que fa posar la pell de gallina. Per uns moments m’he sentit amb els peus bruts, suada emocionada, cansada, i molt orgullosa d’estar tant a prop del teu cor. Gràcies.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús